Altitude Consultancy

Nieuwe Site = Nieuw Begin

Na een aantal weken zwoegen kan ik mijn nieuwe site bijna afronden en ‘live’ gaan = Trots! Het zat niet altijd mee (webhost die er vaak uit lag, het blijven aanpassen totdat ik de juiste focus had gevonden, maar ook het niet lang achter de pc kunnen werken). Ik vind het bijzonder om te zien hoe iemand door een ingrijpende gebeurtenis in ene alles anders wil gaan doen, well thats me!

Op 5 juni 2012 kwam ik toen ik de trap afliep een ruit tegen die niet tegen mij bestand was en was mijn hand in ene ’1′ met deze ruit. Flink balen maar je kan de tijd niet terug draaien. Een lang SE bezoek en een operatie volgde. Pezen en zenuwen door, oeff! Helaas ging het om mijn rechter hand en als rechtshandige is het dan lastig om alles over te laten nemen door links. Maar ik had geen keuze en IT WORKED!

Snel moest ik verder want ik had immers geen Arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten, iets wat nu niet zo handig bleek maar ja; met een hand je eigen hoofd boven water houden: I CAN DO THAT!

De pijn en vermoeidheid werden langzaam aan overheerst door het gevoel van: ik wil verder met Altitude maar wel anders. Hierbij hoort een nieuwe website, andere naam, andere focus maar ook,…tja van alles en nog wat.

Al snel kwam ik bij (ik wilde Altitude niet loslaten) Altitude Consultancy uit. Een facebook pagina volgde en na vele veranderingen kwam ik tot de conclusie dat de huidige layout van mijn site het beste bij mij en mijn bedrijf past. De teksten had ik deels en deels heb ik nieuwe teksten geschreven en/of oude aangepast om ze in het nieuwe jasje te laten passen.

En nu,….?

Doen wat je leuk vindt dus:

ik ben gek op het managen van veranderingen en kan dit ook goed. De communicatie naar alle betrokkenen, de stakeholders, maar ook het technische combineren met de personen en de begeleiding die je hierin kan bieden, hier wil ik verder mee: Change Management

Ben ook een manusje van alles (brede en internationale ervaring, misschien wel te kort op sommige plekken maar ik kan het en vind het erg leuk: Interim Management

Sociaal ben ik ook, en met de nieuwe platformen waarop je online social ‘moet’ zijn oftewel Social Media, kan ik uitstekend overweg. Het bepalen en implementeren van een strategie om een bedrijf, organisatie of een ZZP’er te doen groeien, maar ook een coachende rol hierin spelen als ze het zelf (met een beetje hulp) willen doen,….het delen van mijn knowhow. Dit alles onder het kopje Social Media Management

Dit is dus nu wat ik ga doen, maar daarnaast vooral genieten van het doen van wat ik graag wil; dat zou iedereen (indien mogelijk) moeten doen!

Heb je naar aanleiding van mijn eerste blog vragen over mijn werkzaamheden, wat ik voor jou verder kan betekenen, het ervaren van het niet hebben van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en tijdelijk ongeschikt voor werk te zijn, etc. IT IS POSSIBLE!

Bellen mag: 06-30012125
Mailen mag: aukje@aukjeterhorst.com

Maar je mag hier ook jou gegevens achter laten en dan neem ik contact met je op.

Deel dit met jouw volgers

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Email
  • Add to favorites