Over Altitude

Niet voor niets hebben we de naam Altitude gekozen: wij brengen u en uw medewerkers graag hogerop. Hiertoe zetten we met veel plezier onze creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en integriteit in.

Altitude Consultancy is in 2010 opgezet door Aukje Ter Horst. Zij heeft door haar avontuurlijke instelling het reizen altijd gecombineerd met internationale werkzaamheden voor zowel organisaties als grote internationale bedrijven. Haar drive vindt ze vooral in het ondersteunen van mensen tijdens veranderingsprocessen; zowel technisch als organisatorisch.

Aukje Ter Horst was als kind al ondernemend en dat is altijd zo gebleven. Voor haar studie International Degree in English and Education studeerde ze dan ook 1,5 jaar in Engeland voor ze haar opleiding docente Engels afrondde. Daarna vertrok ze naar Mozambique, waar ze onder andere voor de klas stond en een lokale organisatie weer op de been hielp. Vervolgens haalde ze in Kaapstad haar Masters in Education.

Toen ze terugkwam uit Zuid-Afrika, werkte ze enige tijd in loondienst. Al snel zette ze de stap naar het ondernemerschap. Haar mooiste ervaring deed ze op bij een bedrijf waarin de medewerkers nauwelijks interesse hadden in de veranderingen die het moederbedrijf gepland had. Door de strategie├źn van het Amerikaanse moederbedrijf te vertalen van Amerikaans-Engels naar Brits-Engels en de mensen echt te leren kennen, kon de verandering zich voltrekken. De 119 medewerkers werkten uiteindelijk als een sterk team samen en voerden met Altitude de veranderingen door.

Altitude werkt met grote zorgvuldigheid aan de taken waarvoor zij is ingehuurd en stelt heldere prioriteiten. Altitude communiceert duidelijk en zonder omhaal. Als bedrijf of organisatie profiteert u van onze ervaring in binnen- en buitenland. Ook is onze expertise in de Engelse taal van toegevoegde waarde voor veel van onze klanten.

Wilt u nader kennismaken met Altitude? Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek, zodat u kunt ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Wij ondersteunen u vanzelfsprekend graag bij veranderingen waar uw bedrijf voor staat.

Wij vragen u om onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur nemen we dan telefonisch contact met u op.

Liever meteen bellen? 06 30 01 21 25

Via e-mail zijn wij te bereiken op: info@aukjeterhorst.com

Deel dit met jouw volgers

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Email
  • Add to favorites