Workshops

Onderstaande workshops kunnen door heel het land gegeven worden, en worden voor ieder bedrijf of organisatie volledig op maat gemaakt. In overleg is het ook mogelijk een combi workshop te ontwikkelen zodat al u behoeften beantwoord worden.
In de agenda vindt u workshops die open zijn voor alle geïnteresseerde.

* Social Media: the beginning
Tijdens deze workshop nemen wij u mee naar uw begin en betekenis van Social Media. Samen kijken we naar de verschillende Social Media platformen en wat zij inhouden.
Na afloop is het duidelijk welk Social Media platform het beste voor u werkt en hoe u deze voor een verhoging van de omzet het beste in kan zetten.

* Social Media: the works
Tijdens deze workshop gaan wij samen met u dieper in op uw gebruik van Social Media en laten wij de effecten van het opzetten van een goede strategie zien.
Na afloop weet u hoe u een strategie voor uw bedrijf of organisatie op kan zetten en hoe uw invloeden op de gebruikte Social Media platforms invloed hebben op anderen (monitoring).

* Social Media & ouders
U kind online op verschillende Social Media platformen? Wilt u toch een beetje de controle houden en vooral in kunnen zien wat uw kind online doet? Deze workshop helpt u daarbij. Wij nemen u mee op reis door de virtuele wereld van verschillende platformen en hoe deze werken.
Aan het einde van deze workshop weet u hoe uw kind een veilige aanwezigheid op Social Media kan bieden.

* Zakelijk Twitter
Twitter is een van de Social Media platformen die zakelijk ingezet wordt. Tijdens deze workshop laten wij u alle mogelijkheden van Twitter voor uw bedrijf zien.
Aan het einde van deze workshop ben u de nieuwe pro op het gebied van Twitter!

* Zakelijk Facebook
Facebook is een ander platform wat zakelijk veel gebruikt wordt. Zoals tijdens de Twitter workshop laten wij u in dit geval alle mogelijkheden van Facebook voor uw bedrijf zien.
Aan het einde van deze workshop weet u alle ins & outs van het zakelijk inzetten van Facebook.

Wilt u een uitgebreide workshop beschrijving of samen met Altitude kijken naar wat voor u de mogelijkheden zijn? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

Liever meteen bellen? 06 30 01 21 25

Via e-mail zijn wij te bereiken op: info@aukjeterhorst.com

Deel dit met jouw volgers

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • Email
  • Add to favorites